Det er min vision at gøre verden til et mere fredligt sted at leve.

Kærlighedes skjulte symmetri er hemmeligheden bag enhver forvikling.

Det kan tage tid at modnes, til at få det forløst. Det er smukt, sårbart og fyldt af kærlighed.

Send mig en mail - jeg svarer indenfor 24 timer.

Har du et spørgsmål til mig, eller noget du er blevet nysgerrige på, så er du altid mere end velkommen til at skrive eller ringe til mig, for en snak.

Kontakt oplysninger:

Marianne fortæller:

”Jeg har i mange år været i forskellige slags terapiformer on-off pga. barndomstraumer og fastlåste mønstre, der har skabt udfordringer for mig selv og i relation til andre mennesker.

Jeg har analyseret, tænkt, overvejet og pillet alting fra hinanden. Men i det psykologiske arbejde med traumerne manglede jeg sjælelig dybde. Det var som om, jeg manglede at komme et spadestik dybere for at få åbnet op ind til det, som mine traumer virkelig handlede om. Det var som om, der var følelsesmæssige knuder, der ikke kunne løses op gennem en kognitiv terapeutisk tilgang.

Jeg fik foreslået Familieopstilling hos Janne af en samarbejdspartner, og jeg skal lige love for, at det gjorde noget ved mig og mine traumer.

At se de gamle forestillinger om, hvordan min familie og jeg hænger sammen i et nyt lys, sat ind i en ny kontekst gennem familieopstilling. Wow siger jeg bare!

Det har været en stor gave, at lære Janne og hendes metode at kende.

Aldrig har jeg grædt så meget, sluppet så meget, og kommet så langt, og processen bliver ved med at tage mig nye steder hen.

Tusind tak fra det dybeste sted i mit hjerte til dig Janne for familieopstillingen, og for at hjælpe, støtte og være der til alle tider med kærlige tilbagemeldinger“

Tak for dig! ❤️

Kh Marianne

NLP-Psykoterapeut, Systemisk Opstiller, Systemisk Par-terapeut, Yoga – & Meditationslærer, Spirituel Mentor, Healer, Mastercoach & Undervisningsleder.