THE INNER SYSTEM OF LOVE®

ET FORLØB I SÆRKLASSE OM AT VOKSE SOM VOKSEN KVINDE.

Hen over efteråret 2024 kalder jeg til samling for alle bevidste kvinder der mærker en længsel efter at ville vokse og gro med kærligheden, som deres vision i alle livets facetter.

Dette er et forløb for dig som kan mærke en længsel efter at blive mere forenet med dig selv, og for at møde ligesignede kvinder som også ønsker at tage deres følelser mere seriøst. Det magiske der ofte opstår når vi mødes med andre kvinder i forløb er at vi først og fremmest kan spejle os i hinanden, og at vi ved tilliden til hinanden kan vokse som voksen kvinder, hvilket gør livet så meget lettere at leve.

Vi gror og vokser af kærligheden. 

Som planten strækker sig efter lyset, stækker vi os efter kærligheden – hele livet. Dog oplever vi også ofte at kærligheden, på en eller anden måde kan blive rigid og derved får alt for trænge kår. Når kvinden i os selv får øje på sit indre barns sårede følelser, sker der en nærmest magisk klarhed. En klarhed som giver adgang til en mere moden måde at være i verden på, samtidig med at det er en smuk gateway til ens egen indre mor.

Vi kigger ind i de mønstre vi har med os som kvinde, vores rolle og hvilken loyalitet vi har til de kvinder som har gået vejen før os, i vores slægt. Hvordan ser kærligheden ud for dig og hvad har det haft af betydning for dig, at vokse op i din slægt.

Har man taget hånd om kærligheden, eller har man forsøgt at tackle den ?

Hvordan trives kærligeheden i dit parforhold og hvordan kan du få mere intimitet og nærhed, og på sammen måde føle en større frihed – alt det og mere til, går vi sammen på opdagelse i. Forløbet er både for dig som er i et fast forhold, og for dig som er singel.

Lær at lade kærligheden flyde i dig selv, så du kan tage imod livets kilde.

Forløbet vil være en blanding af oplæg, guidede meditationer, opstillingsprocesser og enkelte meditative bevægelser.

Der holdes som altid et åbent og alt inkluderende rum med fortrolighed og tillid til hinanden og processerne. Kom med et åbent sind, og lad dit hjerte finde sin rette plads, i overflod og glæde.

DATOER:

Modul 1.

Lørdag d. 7. september fra kl. 10:00 – 16:00

Søndag d. 8. september fra kl. 10:00 – 15:00

Modul 2.

Lørdag d. 5. oktober fra kl. 10:00 – 16:00

Søndag d. 6. oktober fra kl. 10:00 – 15:00

UNDERVISER:

Janne Skou.

STED: Center for Liv, Ringstedgade 32a, 1. sal, 4000 Roskilde. I salen.

BETALING:

Din pris kr. 5.000 ( prisen kan deles op i 2 rater.

Første rate kr. 2500 ved tilmelding.

Anden rate 2 måneder efter tilmelding, eller 2 måneder inden start kr. 2500.Ønsker du en anden ordning, så lad så finde den sammen. Kontakt mig gerne på 29392978.

Bank overførsel 3409 3409573908 skriv Kvinde2024 + “dit navn”.

FORPLEJNING:

Der serveres kaffe/the og sødt til pauserne. Du medbringer selv madpakke.