Restorativ Yoga for nervesystemet 

Restorativ yoga har en helt særlig plads i mit hjerte. Det har været en rejse ind i den subtile anatomi, ind på inder siden af huden og helt ind til det levende hjerte. Herfra øser jeg ud af mine terapeutiske værktøjer og faciliterer ind i de dybere bevidsthedslag via guidede meditationer & vejrtrækning.

Restorativ yoga egner sig vældig godt som supplement til en almindelige hektisk hverdag eller som støtte i forbindelse med stress eller anden belastning i livet.
Restorativ yoga stimulere det parasympatiske nervesystem og afbalancerer både krop, sind og ånd.
Alt efter tema vil vi også integrere forskellige vejrtrækningsøvelser ( pranayama), som forbedre dit velvære, velbefindende og mentale sundhed. Vi kan nemlig via vejrtrækningen nemmere slippe det som vi måske ikke længere skal trække vejret igen. Et simpelt slip ind, i det som evt støjer – forviklinger – irriterer eller blot står i vejen.

Bente beretter:
Når man modtager Restorativ Yoga faciliteter af Janne, så får man så mange guldkorn med hjem. Det er luksus med luksus på og så fælder jeg ofte en tåre i forløsning. Sikken en fornøjelse.

Ønsker du at komme på venteliste til næste Restorativ Yoga, så skriv gerne en sms eller en mail til mig. Du finder mine kontakter under “Kontakt.