THE INNER SYSTEM OF LOVE®

Et forløb for dig som ønsker mere kærlighed og sexualitet i dit liv. 

Lær at stå stærkere som mand, i dit parforhold, i dit faderskab og i dit arbejdsliv. 

Et sparringsforløb for mænd om mænd.

I min praksis møder jeg ugentlig mænd, som gerne vil have det bedre med sig selv, i deres parforhold.

De oplever at de ikke helt kan finde deres eget ståsted i forholdet til det at være mand, og de kan blive itvivl om deres egne værdier og hvornår og hvordan man siger til og fra, på en ordenligt måde; både overfor deres kvinde men også i forhold til det at være far, måske bonusfar og hvordan man som man får dækket sine behov. 

Jeg møder mænd som gerne vil gøre noget andet, og bedre end deres egne far eller mænd som er midt i livet og kan se at de metoder som de tidligere har benyttet sig af, ikke længere virker på en hensigtsmæssig måde.

Jeg har derfor lavet et sparringsforløb med mænd, og om det at være mand. Det at vokse som voksen mand, har nemlig mange fordele. Ikke kun i relation til kvinden, men også i reaktion til evt. børn og arbejdsliv. 

Tiden er nemlig inde til at vokse som den mand du er, og den måde du kan bidrage med din mandlighed på i dit parforhold.

Med baggrund i mine mange årige samtaler med både mænd og kvinder, har jeg sammensat et forløb hvor vi går på opdagelse i alt det du kommer af og er formet af. Det vil sige at vi hurtigt og effektiv kan få sat de væsentlige tematikker på dagsorden og få arbejdet ned i det, som på nuværende tidspunkt er svært at stå med.

Jeg vil dele ud af alt min viden omkring kærlighed, kommunikation, tillid og sexualitet, som er de væsentlige elementer i et parforhold.

Igennem viden, spejling, sparring og en masse øvelser, vil du kunne stå stærkere i dig selv og samtidig få et overblik og en forståelse omkring de mønstre som måske udspiller sig i dit indre. Det giver en store portion frihed, styrke og overskud at vokse som voksen som mand.

I forløbet skal vi arbejde med følgende emner:

  • Hvad er du formet af biologiske og epigenetisk.
  • Din relation til din far, og den måde du selv er blivet mand på.
  • Din relation til din mor, og den måde du relaterer til kvinder på.
  • Sexualitet og hvilken en betydning den har i et parforhold.
  • Hvad kommunikationer er, og hvad det bidrager til. 
  • Den maskuline vs den feminine måde at være i verden på. Hvad er perspektivet. 
  • Grænser, vrede og sårbarhed.

Og…. meget meget mere…… bringes på bordet.

Alt i alt en masse konkrete redskaber og sparring til at blive klogere på dig selv, i et seriøs og fagligt højt niveau.

Sparringsforløbet er både for dig som er i et forhold, for dig som er kommet ud efter et tidligere forhold, eller for dig som stå og overvejer dine næste skridt i forhold til dit parforhold. 

Sådan fungerer forløbet:

Vi mødes fem søndage fra kl. 13:00 – 16:00 over fem måneder.

Hver gang vi mødes starter vi med en sparringsrunde, hvor vi lige tjekker ind med hinanden. Hvad er der sket siden sidst og hvad fylder i dit liv lige nu. Herefter går vi direkte over til det emne som vi skal arbejde videre med, dog er det ikke mere fast, end at vi sagtens kan flytte rundt på emnerne og tilføje og ændre, efter gruppens nysgerrighed og behov. 

Forløbet er bygget op over en god mandsnak, med masser af viden og 100 % loyalitet og tavshedspligt. 

Sted: Roskilde.

Datoer: 2 x oktober, 1 x november, 1 x januar og 1 x februar. 

Tidpunkt: kl 13:00 – 16:00

Underviser: 

Janne Skou

Datoerne kommer er på trapperne. 

Pris for deltagelse er kr. 5555. 

Tilmelding via mail: janne@janneskou.dk

Betalingen er via mobilepay 11369. 

Ønsker du en uforpligtende telefonsamtale kan du ringer til mig på 29392978.

Sådan skriver Bert Helliger i hans bog ” Kærlighedens skjulte symmetri”.

“Kærlighed i et parforhold kræver, at vi giver afkald på vores første og mest intime kærlighed; vores kærlighed som barn til vores forældre.

Først når en drengs tilknytning til moren – hvad enten den er kærlig eller forbitret  – er afklaret, kan han give sig selv fuldt og helt til sin partner og blive mand. En piges tilknytning til hendes far skal også afklares, før hun kan give sig selv til sin partner og blive kvinde. Lykkelig samhørighed kræver, at barndommens gamle bånd til forældrene ofres og forvandles – drengens bånd til til hans mor og pigens bånd til hendes far.”

“You have to keep breaking your heart until it opens – breath”

Rumi

Båndet mellem en mand og en kvinde kræver, at manden ønsker sig en kvinde og ikke en mor eller datter, og at kvinden ønsker sig en mand, og ikke en far eller søn.