Hvad fortæller andre om Janne

Jeg startede første gang hos Janne tilbage i marts 2017. Det var ikke en nem beslutning at tage kontakten. Jeg havde flere gange besøgt hendes hjemmeside, og var ikke helt sikker på, om det jeg gik med, var noget man kunne ændre på.

Allerede efter første behandling med Zoneterapi og Healing, var jeg ikke i tvivl. Efter anden behandling, kunne Janne sætte ord/følelser på min svimmelhed, min kvalme, mine ”blackouts” – og jeg fik det langsomt bedre. Jeg kunne pludselig igen mærke mig selv. Mine stress symptomer blev mindre og jeg kunne så småt begynde at sætte grænser, overfor andre.

I februar måned modtog jeg en enkel terapi session, som i den grad satte fut i følelserne og fik dem opløst fint og nænsomt. De efterfølgende healingsessioner arbejdede vi på at åben min hjerteenergi, for mere glæde og mere overskud.

Inderst inde, troede jeg egentlig kun at det var mig, som kunne mærke ændringen. Men det var det absolut ikke.

På min fødselsdag i maj måned, fik jeg en gave og et fødselsdagskort fra min søn Alfred på 7 år. Jeg spurgte hvad tegningen betød, han har nemlig altid en fantasifuld og god historie klar. Så siger han. ”Mor jeg har tegnet den gode ånd, som har taget din stress ud af dig og sat dit hjerte på plads igen”.

WAUW, det er jo lige præcis sådan, det føles at være mig lige nu. Men vi har slet ikke talt om stress eller hjerte-energi, så hvor han har den indsigt fra, ved jeg ikke – tegningen var i blå og grønne farver og ligner lidt et chakra symbol. Jeg føler mig så velsignet med en søn som ham.

Tusinde tak til dig Janne.

Jeg kan varmt anbefale Janne – en sand ledestjerne.

Kærlig hilsen Louise

Louise

Jeg har benyttet mig af Janne som coach i privat regi. Desuden har jeg draget nytte af Jannes kompetencer i erhvervsmæssig sammenhæng, i form af tilbud om individuel coaching til mine gruppe af ansatte.

Janne møder andre mennesker i øjenhøjde og tager udgangspunkt i den enkeltes situation. Sammenholdt med Jannes integritet og professionalisme har samarbejdet været meget givende. Janne er veluddannet, har et godt overblik og mestre en bred vifte af værktøjer indenfor sit felt. Via sin intuition, analytiske sans, og nærvær er Janne dygtig til at hjælpe sine klienter med at nå til kernen af en problematik. Jeg oplever Janne som drevet af et oprigtigt ønske om at gøre en positiv forskel for andre menneskers liv. Janne har en unik evne til at katalysere menneskelig udvikling, selvindsigt og synlig positiv forandring.”

Per CarlsenCivilingeniør

Jeg ser Janne som en person som i den grad kan få en op af stolen. Man er ikke itvivl om at hun lader sig lede af sit hjerte og man kan virkelige mærke at man er taget ved hånden og ledt på vej. Jeg har fået så meget med under mit forløb – også viden som jeg slet ikke havde forestillet mig, ville påvirket mig. Jeg er sikker på at jeg vender tilbage en anden gang, hvis jeg mærker at livet er lidt for hårdt. Tak

Michael LarsenMontør

Min guide i livet til at finde tilbage til mig selv i svære tider, samt at hjælpe mig blive en bedre version af mig selv derved få det bedste ud af livet.

Helten i ethvert eventyr har brug for en hjælper –Janne er hjælperen i mit !

Camilla Keller RitzSales Manager

Jeg har været hos Janne i et forløb over 6 måneder. Forløbet var en blanding af terapi og healing. Det gode ved at være i et forløb er at man bliver holdt til ilden og dermed er det nemmere at holde fast i de omlægninger som er nødvendig for at komme igennem tider som er svære. Sådan har det ihvertfald været for mig. Herudover er jeg meget overrasket over den tillid som jeg hurtig fik til Janne, det er meget få mennesker som evner at komme så tæt på mig, så hurtigt. Tak for det Janne.

Anonym