Terapi igennem

Restorativ Yoga & Reiki Healing

Restorativ yoga kaldes også for genopbyggende yoga og hjælper ved fysisk, følelsesmæssig eller mental træthed og ubalancer. Formålet er at afbalancere dit nervesystem, genoplade batterierne og skabe mere balance og harmoni i hele dit system.

Reiki er en healingsform, der ikke bygger på en religion, men på tanken om en universel livsenergi, der er tilstede i alt. Jeg ser Reiki som en universel kærlighedsenergi af hvidt lys, der er til stede i hele universet. Denne energi kan jeg som healer kanalisere videre til de steder i dit system, hvor du har allermest brug for det.

En session varer 1:15 time, hvor du kan ”hive stikket” til omverden, og komme i kontakt med din egen essens – af kærlighed, selvomsorg og ikke mindst forløsningen af det som forhindre dig.

Du vil blive placeret i forskellige Restorativ stillinger hjulpet og støttet af både klodser, puder og bælter, som vil hjælpe dit parasympatiske nervesystem til at falde helt til ro.

Du vil i stillingerne, få muligheden for at komme ned i en dyb afspænding, hvor du vil kunne slippe spændinger, ømhed, gamle skader og evt. stress og angst.

Under din praksis, vil jeg på et tidspunkt lægge min hænder på kroppen (med din accept), og videre give Reiki healingen, til de områder i kroppen, som har ekstra behov for at blive afbalanceret.

Din krop former sig efter, hvordan du har det inde i. Så hvis du har det skidt i dit følelsesliv, så lider kroppen og den vil brokke sig med evt. følgende skrig :

❖ Appelsinhud

❖ Overvægt

❖ Stress og angst

❖ Muskelsmerter

❖ Væskeophobninger

❖ Migræne og træthed

❖ Stivhed

❖ Bækkenløsning

❖ Nakke og Rygproblemer

❖ Knæproblemer 

…. listen er lang.

PRIS

  • 850 kr. for 75 min. via mobilepay 11369

Livet er en rejse – en proces som handler om HELE dig – via din krop. Vores krop huske alt, så brug den – og lær af den. Det er et værktøj du ”lige har ved hånden”. Det koster ikke noget at bruge din krop – din investering er DIG.

Når du begynder at være til stede for dig selv, og lægge mærke til dig selv, vil din egen kærlighed til dig selv vokse og din krop vil helt automatisk følge med.

Healing og zoneterapi – en helt fantastisk kombination

Når kroppen gør ondt eller på anden måde forhindre dig i at udfolde dig selv, så er der noget som er i ubalance.

En ubalance kan rettes op.

Du er ikke født med ubalancen. Den er kommet lige så langsomt og har sat sig fast i din fysiske krop.

Det eneste som jeg kræver er at du tager første skridt og har tillid til at slippe det som støjer og som måske smerter.

Zoneterapi:

Zoneterapi har været brugt i årtusinder i østen, Amerika og Afrika til at bringe balance i menneskets krop, sind og ånd.

Gennem påvirkning af kroppens reflekszoner styrkes kroppens sundhed og balance.

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor man med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen (makrosystemet) kan findes afspejlet i delområder af kroppen (mikrosystemer), som kommunikerer og vekselvirker med hinanden.

Det kan gøres, fordi den menneskelige krop er en tæt forbundet organisme, hvor bestemte
zoner på fødderne er forbundet til andre zoner, muskler og organer i kroppen.
Fødderne er så sige et kort over hele kroppen, hvor hver eneste del af kroppen
har en tilsvarende zone på fødderne – disse zoner kaldes reflekszoner.

Healing:

Healing er universal livs- og kærlighedsenergi og betyder “helbredelse“.

Healere arbejder ud fra den videnskabelige kendsgerning at ALT er energi og det derfor er muligt, at opnå healing gennem energetisk påvirkning. Man kan sige at healing er kvantefysik i praksis. Der behøves ikke fysisk kontakt mellem modtageren og klienten, derfor virker healing også på fjern afstand.

Kombination af zoneterapi og Healing, har vist sig at være yderst effektiv.

Jeg har flere klienter som har døjet med dårlig ryg, astma, hofte problemer, dårlig fordøjelse, hovedpine mv. – og efter få behandlinger, har oplevet en markant bedring.

Støjer kroppen, er den i ubalance og skriger på opmærksomhed – din opmærksomhed.

Det er IKKE normalen at vi skal have ondt i længere tid. Basta.