Har du forladt dig selv?

Jeg har i rigtig mange år brugt min energi på at føle at jeg ikke helt hørte til. En følelse af forkerthed og tomhed. Jeg har brugt rigtig mange år på at vise og bevise, overfor andre at jeg faktisk hørte til. Denne separation følelse blev til modstand, og konstant kontrol overfor mig selv og overfor andre, ikke mindst.
Du ved at du er ved at forlade dig selv, når din indre kritiker konstant er på overarbejde og aldrig er tilfreds med udfaldet af dine gerninger. Når du konstant har fokus på, hvad andre forventer samt når nysgerrigheden på livet falmer, og hamsterhjulet er det eneste som holder dig gående. Når uorden og udefrakommende forandringer, giver anledning til at du bliver ked af det, og bliver drænet af energi.

At forlade sig selv, er den direkte vej til afgrunden.

Hvis du fortsætter af samme vej, udenfor dig selv – ender du samme sted.

Tro mig, livet er så meget andet og mere, end det. Din sjæl gør alt hvad den kan, for at du kan udleve dit liv her på jorden, på den bedst tænkelig måde. Men det kræve at du både mærker indefter og lytter til stilheden i dit sind.
Jeg har været der, og af og til – tvinger mit gamle mønster mig på afveje, men nu kender jeg mønstret og kan hurtigt og effektiv komme tilbage til mig selv igen. Det kan jeg også lære dig.
Det eneste jeg kræver af dig, er at du er sandfærdig og ønsker at sige JA til at tage ansvar for dit liv. Jeg tager dig i hånden og viser dig kærligt og omsorgsfuld vejen tilbage til dig selv.

0 replies

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *