Gratis til dig

LIVSHJULET – TEST HVOR MEGET ELLER LIDT FLOW DER ER I DIT LIV

Livshjulet er en fin lille øvelse, som kan gøre dig bevidst omkring, hvordan dit liv egentlig ser ud, når du sætter det på ”landkortet”.

Her får du gratis muligheden for at teste dig selv via Livshjulet.

Send mig en besked herunder, så sender jeg dig Livshjulet sammen med beskrivelse og test.

Send mig en besked

BREVKASSE – FAMILIEOPSTILLING  –  en rådgivning med et helt særligt perspektiv

Gruppen er en lukket gruppe med respekt for hvert enkelt medlem. Det betyder at du, frit kan dele dine tanker og følelser, uden at disse bliver delt med andre, udenfor gruppen.
Tonen i gruppen er altid kærlig, respektfuld og yderst nærende. Hvis andet opleves, smides personen på porten.

Grundtanken ved min brevkasse er at du kan blive klogere på dig selv og den familie som du er en del af. Min rådgivning skal ses som en støtte til dig og din familie.

Overvejer du at blive medlem? Da læs lige nedenstående, før du sikre dig en plads i gruppen:

Er du af vane et menneske som er til hurtige fix og lappeløsninger, vil jeg tror at denne brevkasse, bliver for meget for dig.
Er du derimod et menneske, som forsøge at blive klogere på dig selv og dine relationer og elsker at være MOR? – så er min rådgivende brevkasse, lige noget for dig.

Formen:

Når du skriver til mig, skal du være opmærksom på at du selv har ansvaret for din måde at fortolke mine ord på samt at du naturligvis er et menneske med egen fri vilje. Det vil sige at du tager de ord og min rådgivning som du ønsker, og det som du ikke føler du kan bruge filtrer du bare fra.

Spørgsmålet kunne lyde således:

Jeg er mor til 2 børn på henholdsvis 2 og 5 år. Min mand har 1 barn fra tidligere ægteskab på 12 år. Hun bor hos sin mor, og besøger os hver 14. dag. Jeg forsøger at virkelig at gøre ALT for den pige, men ligemeget hvad, så bliver hun vred og sur. Hvad er min rolle som bonusmor overfor den 13 årige pige ? – og skal jeg dele at den vrede som hun kommer med, til hendes far ?

Svartiden, fra at du har lagt et spørgsmål op, til du kan forvente et gennemtænkt videosvar er max 3 uger.

Alt hvad jeg skriver og dermed deler frit og kvit, er skrevet ud fra et fyldt hjerte.