Forviklinger – hvordan har din teenager det ?

Systemisk familieopstilling.

Naturlove er love, der ligesom tyngdeloven påvirker os døgnet rundt. Lovene kan ikke alene begribes intellektuelt, med formler og beviser, men de kan til tider også mærkes i hjertet og i kroppen. Fordelen ved at være bevidst om, at de kosmiske naturlove eksisterer, er at man kan få muligheden for at arbejde sammen med lovene, i stedet for at modarbejde dem.

Naturlovene kan ikke gradbøjes eller ændres.

De er som de er, uanset om vi er bevidste om dem eller ej. Disse love findes også i vores familiemønstre. Og når disse mønstre forvikles og udtømmes, kan det ende med en dysfunktionel familie. En konstellation, hvor det tydeligste tegn er hvordan dit barn eller din teenager fungerer.

Ifølge naturloven er alt som du er en del af, et spejl af dig selv. Så hvis dine børn ikke trives, så er det på tide at få kigget på dine mønstre. Det er hårde løjer, med ansvaret ligger altid hos de voksne, ikke hos børnene.

Der er ikke noget galt med dit barn, men noget i dit familiemønster der skal kigges på. Min erfaring siger mig, at vi ofte skal flere generationer tilbage, for at se mønstret. Det mønster som på en eller anden måde er forviklet, og drænende. Årsagen til at vores børn, opfanger disse forviklinger tydeligere, end os voksne, er at de er langt mere sensitive over for vibrationer, og undertrykte følelser.

NÅR VI VOKSNE GEMMER PÅ GAMLE SÅR, OG UNDERTRYKTE FØLELSER, SÅSOM VREDE, SORG ELLER MINDREVÆRD, SÅ UDLIGNES FØLELSERNE VIA VORES BØRN.

Ingen kvaler, børnene betaler prisen – ALTID. 

Jeg har specialiseret mig i at stille skarpt på familiemønstrene og forløse og transformere de uforløste følelser ud af mørket, og ind i systemisk orden.

0 replies

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *