Forældre giver ud, børn tager ind

Kærlighedens systemiske orden påvirker os mennesker, ligeså meget, som et træ bliver påvirket af vejrforholdene i naturen. Er der ikke næring nok, kæmper træet for overlevelse.

Hvis et træ er i stand til at finde balancen mellem tyngdekraften og solens tiltrækning, vokser det naturligt lodret og kan tage god næring til sig, igennem sit rodnet.

Dine forældre er din nærring. Herfra udgår kærlighedes energi i et ubetinget flow, men er næringen betinget, kan flowet ikke længere opbevares, og der kæmpes for overlevelse.

Forældre giver ud, børn tager ind.

Dine forældre har givet dig livet. Livet er en gave. For mange kan denne gave være svær at pakke ud, hvis der er uorden i familiesystemet. Ikke fordi at barnet ikke vil, men fordi at næringen er udeblevet.

Forældre giver ud, børn tager ind.

Mor og far sætter rammen for familien. Barnet lærer at blive tryg, heri. Mor og far er familiens overhoved, og barnet lærer respekt, heraf. Mor og far har ansvaret for at dele ud af kærlighedsenergien, barnet lærer at tage imod, og tage ind.

Forældre giver ud, børn tager ind.

Forviklingen sker, når mor og far holder på egen fortættet kærlighedsenergi, og lader barnet ”sult”. Den smerte er udholdelig, men store konsekvenser til følge. Smerten går igennem marv og ben og følelsen af mindreværd, plantes langsomt i barnets sind.

Som voksen vil den manglende næring, udløse følgende følelser i dit system:

Dårlig samvittighed overfor din mor og far.
Synes at du skal hjælpe dine forældre.
Ringer til din mor eller far, flere gange om ugen, for at høre om de er OK
Føler at du skylder dine forældre noget.

Min passion er at forløse de forviklinger som måtte ligge i vejen, for en sund og givende familierelation. Familien er din base, det er her du skal fyldes op, ikke drænes. Jeg kan hjælpe dig med at sende ansvaret retur.

Forældre giver ud, børn tager ind – sådan er det hele livet igennem.

Sådan skal det være, men det er langt de færreste voksne børn, som oplever det sådan.

0 replies

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *