Dine følelser handler ikke om andre. De handler om dig

Dine følelser handler ikke om din mor, din mand eller dine børn. De handler om DIG.

Følelser er noget vi selv skaber. Vi skaber dem naturligvis ud fra de oplevelser som vi har valgt at gemme i vores ubevidste hukommelse, på de omgivelser som vi har været en del af og den opvækst som vi er blevet præget af. De overbevisninger som vi efterfølgende har gjort til en del af vores livsperspektiv og som vi ofte ser som sandheden om livet.

Det kan godt virke som om at følelser er noget vi helst skal kvæle og undertrykke, fordi de altid kommer meget ubelejligt. De støjer, de tager energi og de kan få de værste side frem i os.  Hvorfor mon? Fordi er er guld gemt i følelserne.

Der er altid en positiv hensigt bag alle følelser. Der er simpelthen en mening med galskaben. Dine følelser er ikke dine fjender. Dine følelser er din sjæl som kalder på din opmærksomhed. Når du tager dine følelser alvorlige og lytter til dem, så tager du dig selv alvorlig.

Undertrykkes følelser over længere tid, sætter de sig som fysiske smerter, og ende med en ubalance i kroppen.

Ønsker du at kunne leve et liv, hvor følelserne ikke ender med at sætter sig som sygdomme, så tag dig selv alvorlig og tag ansvar for dine følelser.

Hvis du kan mærke en lille forsigtig stemme inde i dig, som ønsker at justere kursen og realisere dine længsler, så vil det være mig en fornøjelse og glæde at inspirer og guide dig til at ”slå dine vinger ud”.

 

0 replies

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *